Boru ve Profil Bükme Makinası Türleri Nelerdir?

Boru bükme makinaları, fabrikasyon atölyelerinde ve üretim birimlerinde, rulo kafesler, kapılar, korkuluklar inşa etmek ve çeşitli sac metal imalat projeleri sırasında kullanılmaktadır

Boru bükme makinaları, fabrikasyon atölyelerinde ve üretim birimlerinde, rulo kafesler, kapılar, korkuluklar inşa etmek ve çeşitli sac metal imalat projeleri sırasında kullanılmaktadır. Boru bükme makinası sektöründe pek çok seçenek vardır. Erşen makine olarak sizlere çeşitli boru ve profil makinaları sunmaktayız.

Boru ve Profil Bükme Makinası türleri:

1- Hidrolik Boru ve Profil Bükme Makinaları:

Hidrolik Boru ve Profil Bükme Makinaları, otomotiv ve mekanik endüstrilerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Endüstriyel sınıf çelik kullanılarak yapılan bu aletler, makaralı kafesler, korkuluklar, şasi vb. için kullanılır. Elektrikli Hidrolik Boru ve Profil Bükme Makinaları, büyük çaplara ve duvar kalınlıklarına izin verir, bu nedenle yüksek güç ve hassas açılar gerektiren uygulamalar için idealdir.

2-Manuel Boru ve Profil Bükme Makinaları:

Manuel Boru ve Profil Bükme Makinaları, çerçeveler, rulo kafesler, mobilyalar vb. için boruları bükmek için kendin yap kullanıcıları ve ayrıca motor meraklıları tarafından kullanılır.

Reservation
OSB 8. sokak No: 27, 38070 Melikgazi/Kayseri
+90 535 570 76 36
WhatsApp WhatsApp
Telefon +90 535 570 76 36
Email info@devedijital.com
Adres
OSB 8. sokak No: 27, 38070 Melikgazi/Kayseri
X
BİZ SİZE ULAŞALIM
Telefon numaranız kimseyle paylaşılmaz